Het Prodimed Dieet

Reken af met uw overgewicht

Bent u klaar voor een gezonder leven en wilt u definitief van uw overgewicht af? Prodimed biedt een uniek en effectief programma waarin u gezond, verantwoord én blijvend kunt afvallen met het proteïne dieet. Door een op u afgestemd proteïne dieet en continue begeleiding van een voedingsdeskundige raakt u de overtollige kilo’s kwijt!

Als beste getest

Winnaar van diverse dieettests

Succesvol afvallen doet u met Prodimed. Dat blijkt onder andere uit de dieettest van het Vara- consumentenprogramma Kassa. Zij testten acht populaire dieetmethodes, waaronder Prodimed die met vlag en wimpel slaagde. Presentator Felix Meurders kondigde de deelnemende afvallers die Prodimed gebruikten terecht aan als ‘de winnaars’, want met een afslankpercentage van 12 procent behaalden zij ruimschoots het beste resultaat. Maar Prodimed kwam niet alleen bij Kassa als beste uit de test. Ook bij de Libelle dieettest werd onze afslankmethode als beste van tien afvalconcepten getest. Nancy Cuijpers verloor tijdens die test 24,3 kg met Prodimed en vertelt daar enthousiast over in de Libelle.

Niet alleen consumenten zijn onder de indruk van Prodimed, ook binnen de wetenschap wordt ons product volop gebruikt. Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) werkte in 2010 samen met Prodimed in wetenschappelijke onderzoeken naar stofwisselingsziekten en hormoonaandoeningen. Het vertrouwen dat het vooraanstaande LUMC middels deze samenwerking in Prodimed uitspreekt, is groot. Prodimed bewijst ook hiermee weer een hoogwaardig, deskundig en betrouwbaar product te zijn. Daarnaast blijkt uit wetenschappelijke onderzoeken van het LUMC dat het eiwitrijke en laag calorisch dieet van Prodimed kan bijdragen aan een verbetering van de stofwisseling.

Deskundige begeleiding

Klantenservice

De rol van de Prodimed deskundige is om een persoonlijk onderhoudsprogramma voor u op te stellen. Dit programma wordt uiteindelijk een natuurlijk voedingspatroon voor u. Tijdens uw dieet heeft u wekelijkse afspraken met uw Prodimed deskundige waarin steeds uw gewicht wordt gemeten en het verloop van het dieet wordt besproken. U staat dus onder constante begeleiding om te waarborgen dat uw dieet een succes wordt. Bij eventuele bijwerkingen is uw Prodimed deskundige de aangewezen persoon om deze te bespreken. Indien nodig kunnen er aanpassingen in uw voedingspatroon aangebracht worden. Tenslotte adviseert uw Prodimed deskundige u ook over de bereiding van de producten of manieren die het programma nog aangenamer voor u kunnen maken. Kortom: uw voedingsdeskundige staat gedurende het gehele traject voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van uw doel!

Zoek een diëtist

De verschillende fasen

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Het Prodimed behandel programma bestaat uit 5 verschillende fasen waarbinnen men eerst de nodige kilo’s zal verliezen en vervolgens stap voor stap opbouwt naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Deze unieke combinatie verzekert resultaat op lange termijn! Tijdens de actieve fase wordt er met behulp van eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname gezorgd. Gedurende de overgangsfasen stapt men geleidelijk over op normale voeding, zodat men tijdens de onderhoudsfasen een volledig gecontroleerde voeding kan garanderen.

Actieve fasen

De eerste twee fasen zijn de zogenaamde actieve fasen. In deze twee fasen volgt u het proteïnedieet. Dit proteïnedieet wordt in verschillende “stappen” opgebouwd. Afhankelijk van de uitslagen van de voorbereidingsfase (waaronder de gezondheidsverklaring) zal uw voedingsdeskundige het voor u noodzakelijke aantal stappen vaststellen. Bij elke fase zult u een faseformulier ontvangen met alle specifieke richtlijnen voor die fase. U dient deze richtlijnen strikt op te volgen en elk formulier goed te lezen. Soms zijn er minimale maar essentiële verschillen. De actieve fase bestaat uit het totale proteïnedieet (fase 1) en het gematigde proteïnedieet (fase 2). Tijdens het totale proteïnedieet eet u alleen de Prodimed producten. In de tweede fase mag u weer beperkt andere voedingsmiddelen nuttigen.

Overgangsfase

De derde en vierde fase behoren tot de overgangsfasen. In deze fasen wordt de hoeveelheid proteïnemaaltijden verder afgebouwd. U mag weer steeds meer normale maaltijden met fruit, zuivel en brood eten.

Onderhoudsfase

De vijfde en laatste fase is de onderhoudsfase. Gewicht verliezen is met het proteïnedieet vrij gemakkelijk, het gewicht behouden blijkt vaak lastiger. Hoewel u in de vorige fasen uw overgewicht bent kwijtgeraakt, is de onderhoudsfase daarom een erg belangrijke fase.

smaak & variatie

Verscheidenheid in smaken

Prodimed beschikt over een uitgebreid assortiment van producten die verkrijgbaar zijn in verschillende smaken en vormen. Dit sluit eentonige voeding uit en garandeert een aangename afwisseling tijdens de strengste fase van het dieet. Dit zorgt er mede voor dat het dieet goed vol te houden en te doorlopen is.

Bekijk onze producten

Mijn Prodimed

Online inzicht bij het afvallen

“Mijn Prodimed” is een gebruiksvriendelijk online systeem, dat snel en gemakkelijk door middel van een persoonlijk account inzicht geeft bij het afvallen en overal ter wereld te volgen is waar u internet heeft. Het geeft grafisch de behaalde resultaten weer en zet deze af tegen het gestelde einddoel. Via dit platform bent u tevens met één muisklik direct in contact met uw diëtist voor het stellen van vragen of advies.

Lees meer over Mijn Prodimed
 

Bereken uw BMI

Een gezond gewicht is belangrijk

Een gezond gewicht helpt u om hart- en vaatziektes te voorkomen. De Body Mass Index (BMI) is een index van uw gewicht in verhouding tot uw lichaamslengte. De uitkomst geeft u direct een indicatie of en hoeveel u te zwaar bent. Hebt u overgewicht? We helpen u graag met een persoonlijk advies!

Benieuwd naar uw BMI?

Kunnen wij u helpen?

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Wij verwachten dat u hiermee een goed en vertrouwd beeld heeft gekregen van wie en wat Prodimed is.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een afspraak maken bij een diëtiste, neem dan via één van de mogelijkheden hiernaast contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Stuur ons een e-mail

klantenservice@prodimed.eu

Bel 088 800 1300

Op werkdagen van 8:30 - 17:30

Start een chat sessie

We zijn nu online

Chat offline

Stuur ons een bericht