Het Prodimed Dieet

Reken af met uw overgewicht

Bent u klaar voor een gezonder leven en wilt u definitief van uw overgewicht af? Prodimed biedt een uniek en effectief programma waarin u gezond, verantwoord én blijvend kunt afvallen met het proteïne dieet. Door een op u afgestemd proteïne dieet en continue begeleiding van een voedingsdeskundige raakt u de overtollige kilo’s kwijt!

Deskundige begeleiding

Klantenservice

De rol van de Prodimed deskundige is om een persoonlijk onderhoudsprogramma voor u op te stellen. Dit programma wordt uiteindelijk een natuurlijk voedingspatroon voor u. Tijdens uw dieet heeft u wekelijkse afspraken met uw Prodimed deskundige waarin steeds uw gewicht wordt gemeten en het verloop van het dieet wordt besproken. U staat dus onder constante begeleiding om te waarborgen dat uw dieet een succes wordt. Bij eventuele bijwerkingen is uw Prodimed deskundige de aangewezen persoon om deze te bespreken. Indien nodig kunnen er aanpassingen in uw voedingspatroon aangebracht worden. Tenslotte adviseert uw Prodimed deskundige u ook over de bereiding van de producten of manieren die het programma nog aangenamer voor u kunnen maken. Kortom: uw voedingsdeskundige staat gedurende het gehele traject voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van uw doel!


De verschillende fasen

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Het Prodimed behandel programma bestaat uit 5 verschillende fasen waarbinnen men eerst de nodige kilo’s zal verliezen en vervolgens stap voor stap opbouwt naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Deze unieke combinatie verzekert resultaat op lange termijn! Tijdens de actieve fase wordt er met behulp van eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname gezorgd. Gedurende de overgangsfasen stapt men geleidelijk over op normale voeding, zodat men tijdens de onderhoudsfasen een volledig gecontroleerde voeding kan garanderen.

smaak & variatie

Verscheidenheid in smaken

Prodimed beschikt over een uitgebreid assortiment van producten die verkrijgbaar zijn in verschillende smaken en vormen. Dit sluit eentonige voeding uit en garandeert een aangename afwisseling tijdens de strengste fase van het dieet. Dit zorgt er mede voor dat het dieet goed vol te houden en te doorlopen is.

Bekijk onze producten

Mijn Prodimed

Online inzicht bij het afvallen

“Mijn Prodimed” is een gebruiksvriendelijk online systeem, dat snel en gemakkelijk door middel van een persoonlijk account inzicht geeft bij het afvallen en overal ter wereld te volgen is waar u internet heeft. Het geeft grafisch de behaalde resultaten weer en zet deze af tegen het gestelde einddoel. Via dit platform bent u tevens met één muisklik direct in contact met uw diëtist voor het stellen van vragen of advies.

Lees meer over Mijn Prodimed
 

Bereken uw BMI

Een gezond gewicht is belangrijk

Een gezond gewicht helpt u om hart- en vaatziektes te voorkomen. De Body Mass Index (BMI) is een index van uw gewicht in verhouding tot uw lichaamslengte. De uitkomst geeft u direct een indicatie of en hoeveel u te zwaar bent. Hebt u overgewicht? We helpen u graag met een persoonlijk advies!

Benieuwd naar uw BMI?

Kunnen wij u helpen?

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Wij verwachten dat u hiermee een goed en vertrouwd beeld heeft gekregen van wie en wat Prodimed is.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een afspraak maken bij een diëtiste, neem dan via één van de mogelijkheden hiernaast contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Stuur ons een e-mail

klantenservice@prodimed.eu

Bel 088 800 1300

Op werkdagen van 8:30 - 17:30

Start een chat sessie

We zijn nu online

Chat offline

Stuur ons een bericht