De Dietist

Professionele
Begeleiding
is de
Sleutel
tot succes

 

Professionele begeleiding is de sleutel tot succes. Dat blijkt uit onze jarenlange ervaring, maar ook uit wetenschappelijke onderzoeken. Daarom is begeleiding bij ons ook geen extra optie, maar een vast onderdeel van de methode. We werken daarom enkel samen met gediplomeerde diëtisten die zorgen voor motivatie, inspiratie, sturing en professioneel advies.

Prodimed is een doelgericht en succesvol hulpmiddel om in vijf fases afscheid te nemen van uw ingesleten eetgewoonten. Maar diëtisten tillen dat naar een hoger niveau en hebben namelijk niet alleen de kennis van voeding en het lichaam, maar begrijpen juist ook wat overgewicht met iemand kan doen. Zij zijn de absolute experts in het begeleiden en bewerkstelligen van een gedragsverandering. Zij helpen u op een gecontroleerde en zorgvuldige manier naar een gezonde leefstijl die u kunt vasthouden. Daarom vormt professionele begeleiding van diëtisten het hart van onze methode.

Wereldwijd zijn er al tienduizenden mensen die onze methode volgen of hebben gevolgd. We hebben sinds de opstart, zowel nationaal als internationaal een rijk netwerk opgebouwd met de allerbeste praktijken die de Prodimed-methode voorschrijven en begeleiden. En ook niet onbelangrijk: diëtisten bepalen zelf welke werkwijze ze hanteren. Zo weet u zeker dat u bij een zorggerichte professional terechtkomt die uw persoonlijke doelen voorop stelt, in plaats van dat ze werken vanuit een specifieke productlijn. U krijgt het programma dat bij u past, voor maximaal resultaat. Dat is waarom wij samenwerken met diëtisten.

*Bent u ook diëtist en geïnteresseerd? Bekijk de mogelijkheden

Scroll To Top