Diëtisten gezocht

Wij zoeken voedingsdeskundigen.

Het Prodimed proteïnedieet berust op een wetenschappelijke en medisch onderbouwde basis en vereist daarom de nodige kennis en kunde.

Prodimed zoekt en werkt daarom uitsluitend met diëtisten en artsen om samen op een goede en verantwoorde manier een oplossing te kunnen bieden voor een steeds groter wordend gezondheidsprobleem.

Wilt u uw cliënten op een doeltreffende en veilige manier begeleiden met een vertrouwd en medisch onderbouwd dieetproduct in een heldere formule, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan en kom erachter waarom u voor Prodimed zou kiezen.

Stuur me de Brochure toe

Deskundige begeleiding
Het Prodimed behandelprogramma berust op een wetenschappelijke en medische basis en vereist dus de nodige kennis en kunde. Als opstartend verkooppunt kunt u vanaf dag één rekenen op een degelijke begeleiding. Om te beginnen is er de gratis opleiding door één van onze diëtisten. Tijdens deze opleiding maken zij van u een specialist in het proteïnedieet. Ook na deze opleiding blijft Prodimed u permanent ondersteunen.

Professionele ondersteuning
Als erkend Prodimed verkooppunt wordt u op uw wenken bediend. Om uw clienten nog beter te informeren kunt u rekenen op een zeer uitgebreid en geheel gratis documentatiepakket. Zo weten uw clienten precies wat ze mogen verwachten en waar ze zich aan moeten houden. Naast dit documentatieaanbod zorgt Prodimed ook voor een degelijke marketing ondersteuning. U ontvangt gepersonaliseerde folders, posters, displays, advertentiemateriaal, beeldmateriaal,... en uiteraard wordt uw praktijk vermeld op onze website.

Geen investering, geen risico
Om Prodimed verkooppunt te worden hoeft u zelf geen investering te doen. Opleiding, documentatie, marketing worden u allemaal gratis aangeboden. Hierdoor hoeft u dus geen onnodige risico’s te nemen. Zelfs indien u na enige tijd beslist om niet langer met het Prodimed behandelprogramma te werken, om welke reden dan ook, nemen wij uw voorraad producten terug en crediteren we de waarde ervan. Wanneer u éénmaal erkend verkooppunt bent, kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen via de webshop, gemakkelijk en correct ! Via dit online systeem komen alle bestellingen onmiddellijk bij ons binnen, wordt uw bestelling verwerkt en de volgende werkdag per koerier bij u afgeleverd.

Duidelijk beter!
Kortom, het Prodimed behandelprogramma is de perfecte aanvulling in uw praktijk of instituut. Een hoogwaardig en kwalitatief afslankprogramma gecombineerd met wekelijkse begeleiding om uw clienten écht te helpen.

Geïnteresseerd? Vul dan het aanvraagformulier in!

Kunnen wij u helpen?

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Stuur ons een e-mail

klantenservice@prodimed.eu

Bel 088 800 1300

Op werkdagen van 8:30 - 17:30

Start een chat sessie

We zijn nu online

Chat offline

Stuur ons een bericht