Fulltime Back-end PHP WebdeveloperFulltime Back-end PHP Webdeveloper


Wie zijn wij.

Prodimed is een internationale, toonaangevende en onderscheidende producent van voedingssupplementen in de Healthcare branche. Met een team van deskundigen en diëtisten ontwikkelden we een unieke methode voor het terugdringen van overgewicht en obesitas bij volwassenen. Vandaag de dag is Prodimed niet meer weg te denken en hebben we al vele tienduizenden mensen geholpen in hun strijd tegen overgewicht naar een gezond eet- en leefpatroon met behoud voor de lange termijn. Ons geheim? We blijven ons continu doorontwikkelen op het vlak van voeding, gedrag en eHealth technieken. Alles om ‘s werelds gezondheidsprobleem nummer 1 aan te pakken.

 

Wat ga je doen.

Bij Prodimed nemen wij service, kwaliteit en klanttevredenheid heel serieus. Daarom is geen uitdaging ons te gek en willen we op alle mogelijke digitale vlakken voorop lopen om het voor onszelf en onze klanten makkelijker en leuker te maken. Als Back-end PHP Webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het bedenken, bouwen, structureren en optimaliseren van onze websites, applicaties, databases en automatisering. Samen met je collega’s bepaal je wat nodig is om naar het volgende niveau te komen en nieuwe werkbare technische oplossingen te bedenken. Daarnaast zorg je ervoor dat onze websites en webapplicaties functioneel, technisch en veilig blijven draaien.

 

Wie zoeken wij.

Niemand is perfect. Daarom zoeken we ook niet naar een perfecte collega die aan een ellenlang ingewikkeld eisenpakket moet voldoen. We vinden het veel belangrijker dat je plezier hebt in je werk en dat je in ons team past. Uiteraard heb je relevante ervaring als Back-end PHP Webdeveloper, maar dat spreekt voor zich. Heb jij die passie, ben je gedreven, spreek en denk je in de taal van programmeren? Overtuig ons dan dat jij die developer bent die wij zoeken.

 

Wat wij bieden.

Bij Prodimed maak je deel uit van een jong en gedreven team binnen een snelgroeiend internationaal bedrijf. Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris, moderne werkplek, secundaire arbeidsvoorwaarden waar je ‘u’ tegen zegt en collega’s waar je energie van krijgt. Bij ons is iedereen echt onderdeel van het merk. We staan altijd open voor jouw ideeën en de kansen die jij ziet om het elke keer een beetje beter te maken.

 

Kom jij ons team versterken.
Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? En wil je onderdeel uitmaken van een toonaangevende en groeiende organisatie? Stuur dan zeker je cv en motivatie naar info@prodimed.nl en overtuig ons waarom jij diegene bent die wij zoeken.


 

@ Recruiters. Don’t call us, we call you when we need you.

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1300 klantenservice@prodimed.nl Mijn Prodimed