Gazpacho


Vanaf:

✓ Fase 1

Ingrediënten(4 personen):

✓ 1 rode paprika
✓ 1 sjalot
✓ 1 halve komkommer
✓ 400 gram grote tomaten
✓ 2 teentjes knoflook
✓ 1 eetlepel azijn
✓ 2 eetlepels olijfolie
✓ Peper en zout

Bereidingswijze:

✓ Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snijd de paprika en komkommer in kleine blokjes. Hou een beetje komkommer apart voor de garnering.
✓ Breng een pan water aan de kook. Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in en dompel deze vervolgens 20 seconden onder in het kokende water. Haal de tomaten eruit en laat afkoelen. Pel het vel eraf.
✓ Doe de groenten in een blender en voeg hier de gepelde tomaten en azijn bij. Blend tot een soepje. Voeg olijfolie toe aan de soep en breng op smaak met peper en zout.
✓ Wil je dat de gazpacho goed koud is? Zet de gazpacho dan eerst een uur in de koelkast.
✓Garneer met de blokjes komkommer.

 

Eet smakelijk!

 

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1300 klantenservice@prodimed.nl Mijn Prodimed