Mijn Prodimed

Online inzicht bij afvallen

Bewezen is dat het slagingspercentage bij Prodimed hoog is en dat komt voornamelijk door de wekelijkse consulten die plaats vinden bij de aangesloten diëtisten die het Prodimed concept begeleiden.

Steeds vaker merkten wij en de aangesloten diëtisten, dat de cliënt wel graag op het wekelijkse consult wil komen, maar hier niet altijd tijd voor vrij kan maken door bijvoorbeeld; een drukke baan, een ziekte, geen oppas, een (zaken)reis, geen vervoer etc.

Omdat de begeleiding een zeer belangrijk onderdeel is bij Prodimed en wij ook vinden dat u als cliënt hier gebruik van moet kunnen maken heeft Prodimed een nieuw programma ontwikkeld genaamd “Mijn Prodimed”, de plek waar diëtist en cliënt online samen kunnen komen.

“Mijn Prodimed” is een gebruiksvriendelijk online systeem, dat snel en gemakkelijk door middel van een persoonlijk account inzicht geeft bij het afvallen en overal ter wereld te volgen is waar u internet heeft. Het geeft grafisch de behaalde resultaten weer en zet deze af tegen het gestelde einddoel. Via dit platform bent u tevens met één muisklik direct in contact met uw diëtist voor het stellen van vragen of advies.

Daarnaast maakt “Mijn Prodimed” het mogelijk om snel en online uw bestelling door te geven en deze te laten afleveren op het door u gewenste adres. U heeft de keuze uit het gehele Prodimed assortiment en blijft ook op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en geniet van aantrekkelijke kortingen.

Meldt u aan voor Mijn Prodimed

  
  
  

Kunnen wij u helpen?

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Stuur ons een e-mail

klantenservice@prodimed.eu

Bel 088 800 1300

Op werkdagen van 8:30 - 17:30

Start een chat sessie

We zijn nu online

Chat offline

Stuur ons een bericht