Onze Missie

De Strijd
tegen
Overgewicht
en Obesitas

 

 

OVER PRODIMED

Begin 2003 kwam een selecte groep van diëtisten en voedingsdeskundigen bij elkaar. Hun missie? Overgewicht en obesitas bij volwassenen terugdringen en de volksgezondheid bevorderen. Samen ontwikkelden ze een methode waarbij de focus ligt op een persoonlijk plan en advies, voedzame eiwitrijke maaltijden en intensieve begeleiding door een diëtist.

Missie

We nemen onze missie “het terugdringen van overgewicht en obesitas” heel serieus. Het gaat immers om de gezondheid van mensen. Bezuinigen op begeleiding, resultaat en kwaliteit is dan gewoonweg geen optie. Daarom hanteren wij de allerhoogste kwaliteitsnormen en beheren we het volledige proces in eigen huis. Onze diëtisten ontwikkelen de smaken, selecteren de beste ingrediënten en bieden intensieve begeleiding. Zo bewaken we de kwaliteit van onze methode elke dag opnieuw.

Diëtisten

Wereldwijd zijn er al tienduizenden mensen die onze methode volgen of hebben gevolgd. Om te verzekeren dat u het maximale resultaat uit onze methode haalt, bieden we Prodimed alleen aan via aangesloten en erkende diëtisten. Diëtisten hebben namelijk niet alleen de kennis van voeding en het lichaam, maar begrijpen juist ook wat overwicht met iemand kan doen. We hebben sinds de opstart, zowel nationaal als internationaal een rijk netwerk opgebouwd met de allerbeste praktijken die de Prodimed-methode voorschrijven en begeleiden.

eHealth

Op het gebied van eHealth is Prodimed sinds enkele jaren ook actief. Consumentenbehoeften en technologische mogelijkheden veranderen continu. Alles moet tegenwoordig sneller, digitaler en makkelijker en daar speelt Prodimed op in, maar wel op een manier die de betrouwbaarheid en kwaliteit van de methode ten goede komt. Na een jarenlange periode van testen en veelvuldig wetenschappelijk onderzoek hebben we een  innovatieve eHealth omgeving ontwikkeld: “Mijn Prodimed”. Alles is binnen handbereik voor zowel de cliënt als de diëtist. Een persoonlijk plan van aanpak, het gewichtsverloop in grafische lijnen, de communicatie, de adviezen, de fases en het online bestellen van de Prodimed maaltijden bieden gemak, inzicht en structuur voor beide partijen.

Prodimed Clinics

Naast het online platform “Mijn Prodimed” is er ook een online dietistenpraktijk opgezet, genaamd “Prodimed Clinics”. Bij Prodimed Clinics werken ook uitsluitend erkende diëtisten die zich helemaal hebben toegelegd op de Prodimed-methode. Zij begeleiden u telefonisch en online volledig kosteloos op een persoonlijke manier, en nemen daarvoor alle tijd – wat enorm prettig is voor mensen die graag anoniem geholpen willen worden. Net als bij een ‘reguliere’ praktijk begint ook Prodimed Clinics met een kennismakingsgesprek, dat telefonisch plaatsvindt. Op basis van uw wensen en doelen stelt uw diëtist dan een persoonlijk plan samen.

Hopelijk hebben wij u een helder beeld kunnen schetsen van ons bedrijf “Prodimed”. Heeft u vragen, opmerkingen of mogelijk zelfs interesse, laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Team Prodimed.

Scroll To Top