Parttime Online Marketing SpecialistParttime Online Marketing Specialist


Wie zijn wij.

Prodimed is een internationale, toonaangevende en onderscheidende producent van voedingssupplementen in de Healthcare branche. Met een team van deskundigen en diëtisten ontwikkelden we een unieke methode voor het terugdringen van overgewicht en obesitas bij volwassenen. Vandaag de dag is Prodimed niet meer weg te denken en hebben we al vele tienduizenden mensen geholpen in hun strijd tegen overgewicht naar een gezond eet- en leefpatroon met behoud voor de lange termijn. Ons geheim? We blijven ons continu doorontwikkelen op het vlak van voeding, gedrag en eHealth technieken. Alles om ‘s werelds gezondheidsprobleem nummer 1 aan te pakken.

 

Wat ga je doen.

Als Online Marketing Specialist weet jij onze klanten te traceren en ze door te verwijzen naar onze online platformen om de perfecte klantbeleving te geven. Bij Prodimed nemen wij service, kwaliteit en klanttevredenheid heel serieus en is het al vanaf dag 1 onze groeimotor. Als Online Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor de vind- en zichtbaarheid van onze websites, Social Media, zoekmachines, marketingcampagnes, etc. Je gaat je bezighouden met de techniek achter de websites, je verzorgt de uitvoering van de content creatie volgens de SEO richtlijnen en je stelt linkbuilding strategieën op om de autoriteit van de websites te verhogen. Jouw dag is geslaagd als klanten ons weten te vinden, je ze overtuigt om voor ons te kiezen en je de kwaliteit van onze service naar een hoger niveau hebt weten te brengen.

 

Wie zoeken wij.

Niemand is perfect. Daarom zoeken we ook niet naar een perfecte collega die aan een ellenlang ingewikkeld eisenpakket moet voldoen. We vinden het veel belangrijker dat je plezier hebt in je werk en dat je in ons team past. Uiteraard heb je wel ervaring en kennis als Online Marketing Specialist, maar dat spreekt voor zich. Heb jij die passie, ben je gedreven en zit het online optimaliseren je in het bloed. Overtuig ons dan dat jij die marketing specialist bent die wij zoeken.

 

Wat wij bieden.

Bij Prodimed maak je deel uit van een jong en gedreven team binnen een snelgroeiend internationaal bedrijf. Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris, moderne werkplek, secundaire arbeidsvoorwaarden waar je ‘u’ tegen zegt en collega’s waar je energie van krijgt. Bij ons is iedereen echt onderdeel van het merk. We staan altijd open voor jouw ideeën en de kansen die jij ziet om het elke keer een beetje beter te maken.

 

Kom jij ons team versterken.
Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? En wil je onderdeel uitmaken van een toonaangevende en groeiende organisatie? Stuur dan zeker je cv en motivatie naar info@prodimed.nl en overtuig ons waarom jij diegene bent die wij zoeken.


 

@ Recruiters. Don’t call us, we call you when we need you.

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1300 klantenservice@prodimed.nl Mijn Prodimed