Volkorencouscous salade


Frisse vegetarische couscous salade vanaf fase 5

Vanaf:

✓ Fase 5

 

Ingrediënten (4 personen):

✓1 courgette

✓250 gram romaatjes

✓1 el milde olijfolie

✓2 el balsamicoazijn

✓300 gram volkorencouscous

✓400 gram gesneden snijbonen

✓10 gram verse dille

✓250 ml magere yoghurt

✓50 gram ongebrande cashewnoten

 

Bereidingswijze:

✓Verwarm de oven voor op 225 graden.

✓Snijd de courgette in halve maantjes en verdeel over de ovenschaal. Leg de romaatjes aan de tak ernaast.

✓Meng de olie met de azijn. Besprenkel de courgette met 2/3 van het azijnmengsel, breng op smaak met peper en schep om. Rooster de courgette en romaatjes 15 minuten in de oven.

✓Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

✓Kook de snijbonen in 5 minuten beetgaar.

✓Snijd de dille fijn, roer door de yoghurt en breng op smaak met peper.

✓Verhit een koekenpan zonder olie of boter op hoog vuur en rooster de cashew noten ca. 2 minuten goudbruin.

✓Roer de couscous los met een vork en meng de snijbonen en courgette erdoor. Voeg ook het overgebleven vocht uit de ovenschaal toe en meng.

✓Verdeel de tomaten over de couscous en bestrooi met de cashewnoten. Serveer met de yoghurt-dillesaus.

Eet smakelijk!

Delen:
Scroll To Top
+31 (0)88 800 1300 klantenservice@prodimed.nl Mijn Prodimed